Bejelentés


cziczea-ékszerek regisztráljon és nyerjen


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.ÜDVÖZLÖM A SZÉPSÉG VILÁGÁBAN = A GYÖNYÖRŰ ÉKSZEREK VILÁGÁBAN Divatos ékszerek ezüstből,orvosi fémből, ezüstre aranyozva, ezüstözve, aranyozva,hematit , megfizethető áron.

Ezüst ékszerek és nagyon jó minőségű aranyozott divatékszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, amelyek a maguk módján egyedülállóak a piacon. Nyakláncaink gyártására különös figyelmet fordítunk, hogy megjelenésükkel, tulajdonságaikkal mindjobban hasonlítsanak az arany ékszerekhez. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a megmunkálás pontosságának, a technológiai folyamatok betartásának, a részletek kifinomultságának és a felület minőségi kidolgozásának. A fémesített réteg értékei harmincszor, sőt ötvenszer magasabbak az átlagos divatékszereken mért eredményeknél.


index_37.jpgindex_54.jpg


Itt a lehetoség,hogy egy olyan munkára tegyen szert, amely a táskájában is elfér.
Elje át azt az érzést,amikor valaki a kezébe veszi ezt a gyonyoru mintakollekciot és nem tud ellenálni annak az érzésnek,hogy ne okozzon oromet másnak és saját magának.

Egy Csehországi cégrol van szo amely 12-éves multra tekint vissza.A cégnek 5 országban van kirendeltsége: Csehország,Lengyelország,Románia,Szlovákia és Magyarország. Kevés olyan cég van,amely ilyen nagy választékban kínálja temékeit.Melyek: 18-karátos aranyozott termékek,ezustozott,originál ezust,gyogyito hematit és orvosi fémbol készultek.Ezek az ékszerek allergiamentesek,mert nem tartalmaznak NIKKELT.
A termékek eloállitásához egy ugynevezett SUBAGE
– technologiát alkalmaznak,amely azt jelenti,hogy ezek az ékszerek nem fognak bezoldulni vagy befeketedni az ember nyakán mint a normál bizsu.A cégunk minden termékére 2-éves garanciát valal.


2 év Garancia:


    


A tartósságot termékeinknek az alaprétegek és a védőrétegek fejlett technológiával történő kidolgozása
biztosítja. A gyártási eljárás cégünk legféltettebb titka, és a legfontosabb alapréteg,
azaz a SUBAGE összetétele márkavédett. 


  AZ X-RAYCOMPACT elnevezésű precíz gép segítségével ellenőrzünk minden egyes általunk forgalmazott árut.
A fluorescens módszer alkalmazásával (mely jogi esetekben is bizonyítékként szolgálhat) tökéletesen ismerjük
saját és a konkurens cégek termékeinek minőségét.

A CÉGÜNK GARANCIA UTÁNI JAVITÁST IS VÉGEZ !!!!

PL: Tehát,ha az ékszerrel történne valami a 4,,vagy az 5 - ik évben (elszakad,lekopik,kiesik a kő) minimális összegért válalja a javitást.Úgy lehet mondani,hogy a cég életfogytiglani garanciát válal a termékeire.


mech_39.jpgIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!